3 trucuri pentru un par perfect

Trucuri pentru par perfect


Astazi va vom prezenta trei trucuri pentru a va crea o coafura perfecta care va va face sa va simtiti frumoasa si increzatoare. Un par frumos si matasos se obtine foarte greu insa este extrem de usor sa il deteriorati si sa il faceti sa arate neingrijit. De aceea va trebui sa tineti cont de anumite sfaturi pe care sa le aplicati permanent pentru a avea un par de invidiat. Aceste trucuri sunt foarte simple si daca veti tine cont de ele nu veti avea decat de castigat.

  1. Nu va tundeti foarte scurt

Cereti parerea unui coafor inainte sa va tundeti foarte scurt. Trebuie sa stiti ca nu este adevarat ca parul scurt se intretine mai usor. Dimpotriva, acesta se increteste, incepe sa creasca si da impresia de lipsa de ingrijire. Cu cat parul este mai scurt cu atat mai des va trebui sa mergeti la coafor.

  1. Nu va uscati parul cu uscatorul de par

De obicei parul este prea umed atunci cand il uscati cu uscatorul de par. Chiar daca va grabiti si nu aveti timp sa lasati parul sa se usuce, nu folositi niciodata temperatura cea mai ridicata a uscatorului de par deoarece puteti sa va ardeti parul. Regula este ca atunci cand iesiti din baie sa va puneti un prosop pe par pentru a absorbi umiditatea. Exista, de asemenea, prosoape speciale care absorb rapid apa din par.

  1. Aveti grija cum dormiti

Daca va culcati cu parul umed acesta nu va arata prea bine dimineata, deoarece va fi foarte lasat. Folositi putina spuma sau gel inainte de culcare iar daca doriti bucle, puneti-va niste role de spuma in par. Puteti de asemenea sa va prindeti parul cu o panglica sau cu o banda elastica pentru a obtine bucle de diferite marimi. Dimineata veti avea un par perfect fara sa fi mers la coafor.

CUM sa iti faci BUCLE, doar cu un tricou!
Masca de par cu cacao pentru revitalizarea naturala a culorii parului

0 Replies to “3 trucuri pentru un par perfect”