Acestea sunt cele 7 secrete aflate de la hairstylist-ul meu pentru a avea mereu un par fabulos

Coafuri fabuloase


Exista multe sfaturi si reguli de urmat pentru a avea un par sanatos si stralucitor. Cel mai bine insa este sa urmati sfaturile profesionistilor astfel ca in continuare va vom prezenta 7 sfaturi de la hair stylisti pentru a avea un par fabulos:

Sfaturi par

  1. Va puteti spala pe par in fiecare zi

In ultimul timp tot mai multe persoane folosesc uscatoare de par si perii electrice in fiecare zi, care afecteaza parul, astfel ca daca va spalati pe par acesta se va reface. In plus, daca aveti un par gras, trebuie sa va spalati cu sampon in fiecare zi.

  1. Parul nespalat se aranjeaza mai usor

Acest lucru este adevarat asa ca nu va mirati daca stilistul va va cere sa nu va spalati pe par inainte de a merge la salon. El va putea controla mai usor firele de par rebele si va putea crea astfel coafura pe care v-o doriti.

  1. Bucle cu sare de mare

Daca vreti sa aveti bucle multe in parul dumneavostra atunci trebuie sa folositi sare de mare. Daca nu aveti un spray puteti sa va faceti unul din cateva linguri de sare de mare si apa. Aplicati amestecul pe parul inca umed si veti avea buclele pe care vi le doriti.

  1. Nu folositi peria atunci ca va uscati pe par

Nu va grabiti sa folositi peria atunci cand va uscati pe par. La inceput folositi degetele iar cand parul este uscat in proportie de 80% utilizati peria. Degetele vor descalci parul iar peria nu il va mai deteriora.

  1. Bretonul este intotdeauna la moda

Bretonul este intotdeauna la moda indiferent de stilul lui. In plus acesta se potriveste fiecarui tip de fata, trebuie doar sa va placa. Evitati bretonul subtire care va poate face sa aratati obosita sau bolnava.

  1. Experimentati diferite culori ale parului

Sa stiti ca va poate sta la fel de bine cu un par in culori diferite precum blond sau roscat. Unele tipuri de piele permit folosirea chiar a mai multor culori. Majoritatea femeilor cu pielea maslinie arata foarte bine atat cu un par blond sau saten cat si cu unul brunet sau roscat.

Femeile cu tonuri roz ale pielii nu pot experimenta la fel de mult. Parul brunet este cel mai potrivit pentru aceasta culoare a pielii.

Daca aveati parul blond cand erati mici atunci aceasta culoare vi se potriveste si acum.

Pentru femeile cu pielea maslinie o nuanta intunecata de blond este cea mai potrivita.

Perie sau pieptan - Tu ce alegi ?
Cum iti pastrezi mai multa vreme culoarea parului vopsit - cele mai TARI PONTURI!

0 Replies to “Acestea sunt cele 7 secrete aflate de la hairstylist-ul meu pentru a avea mereu un par fabulos”