Cele mai frumoase coafuri cu coada de calParul poate fi prins in coada intr-o mare varietate de forme si se potriveste cu orice ocazie. Astfel, parul se prinde foarte usor in coada si este o coafura perfecta atat pentru sala de gimnastica cat si pentru o cina rafinata. Foarte multe vedete de la Hollywood isi prind parul in coada de cal atunci cand participa la diverse ceremonii sau evenimente importante.

Lungimea necesara a parului pentru a-l prinde intr-o coada de cal variaza de la mediu la lung. Daca nu aveti parul foarte lung, puteti folosi extensii pentru a vi-l putea prinde intr-o coada. Cel mai important atunci cand va prindeti parul astfel este sa aratati cat mai natural. Incercati sa prindeti toate firele de par cu mana si prindeti-le cu un elastic. Lasati coada sa cada in mod natural pe spate.

Daca aveti breton, atunci incercati sa va prindeti parul intr-o coada mai ingusta. Puteti diversifica forma parului prins in coada, incercand sa ii dati mai mult volum cu uscatorul de par. Puteti folosi clame sa prindeti sau sa fixati parul atat timp cat look-ul ramane natural. Atunci cand va prindeti parul in coada, privirile se concentreaza asupra fetei, deci va trebui sa puneti accent pe machiaj, ruj si pe cercei.

Coada de cal cu impletituri
Coada de cal frumoasa
Coada de cal rasucita
Coada inalta cu vulom
Coafura coada de cal eleganta
Coafura coada de cal tapata
Coada de cal aspect lejer
Coada de cal cu bucle
Coada de cal cu calota tapata
Coada de cal cu carare si impletitura pe mijloc
Coada de cal cu impletituri pe mijloc

sursa foto

Masca de par cu cacao pentru revitalizarea naturala a culorii parului
Tratamente cu argila – solutii pentru un par natural sanatos si stralucitor

0 Replies to “Cele mai frumoase coafuri cu coada de cal”