4 coafuri preferate de barbati

Coafuri preferate de barbati


Par lung foarte cret Daca va place sa experimentati si deabia asteptati un motiv sa faceti o schimbare cu care sa impresionati persoanele de sex opus atunci acest articol este pentru dumneavoastra. Machiajul, hainele si coafurile sunt cele mai intalnite motode prin care femeile impresioneaza barbatii. In continuare va vom prezenta cateva idei de coafuri pentru petreceri care cu siguranta va vor ajuta sa impresionati barbatii.

Par voluminos pentru petrecerile pe plaja

Folositi un spray de par pentru a crea un plus de volum si stralucire parului dumneavostra. Barbatii adora parul cu volum si isi vor dori sa-si treaca degetele prin el.

Bucle lejere pentru un look rebel

Pentru barbati buclele reprezinta mister si un spirit liber. Daca vreti sa creati impresia unei fete rebele, trebuie sa folositi perii sau ondulatoare care creaza bucle. Puteti sa folositi si role pentru bucle pe care trebuie sa le puneti pe parul usor umed. Daca doriti rezultate deosebite incercati sa lasati rolele si peste noapte. Veti avea astfel o coafura superba, cu bucle matasoase si stralucitoare.

Parul shaggy impresioneaza

Acest efect este usor de atins si va atrage toate privirile barbatilor. Pe parul umed aplicati un gel sau o ceara de par. Puteti apoi sa uscati putin parul folosind un uscator de par. Acest stil se poate aplica cu succes atat coafurilor scurte cat si celor mai lungi. Aveti grija sa nu exagerati cu gelul pentru a nu crea impresia ca sunteti un mare fan Elvis Presley.

Coafurile scurte sunt indraznete

Unor barbati le plac femeile mai aventuroase. Deoarece sunt mai rare, atunci cand le intalnesc barbatii vor sa le cunoasca si sa aiba chiar o relatie de lunga durata. Daca aveti o coafura scurta, probabil nu a fost o petrecere la care ati participat fara a primiti o invitatie din partea unui barbat. Folositi un ruj rosu si cercei mari si veti avea parte de cocktailuri gratuite.

Tratamente cu argila – solutii pentru un par natural sanatos si stralucitor
Culoarea parului - oglinda starii noastre sufletesti

0 Replies to “4 coafuri preferate de barbati”