Culoarea parului – oglinda starii noastre sufletesti

Culoarea parului oglinda a starii noastre interioare


Par negru lung si drept Atunci cand o femeie doreste o schimbare, de cele mai multe ori aceasta se va reflecata prin schimbarea coafurii sau doar a culoarii parului. Aceste schimbari sunt cele mai usoare atunci cand vreti sa marcati o noua perioada in viata dumneavostra. Vopsirea parului intr-o alta nuanta sau culoare sau schimbarile coafurii demonstreaza dorinta pentru un nou inceput si sunt un indicator atat pentru viata personala cat si pentru cea profesionala.

Cel mai adesea, schimbarile majore ale coafurii sunt legate totusi de viata amoroasa. Acest lucru este in special valabil pentru femeile care nu si-au facut o schimbare majora a coafurii de mai multi ani si brusc fac o schimbare radicala. Noua coafura ar putea semnifica o despartire sau dimpotriva o noua relatie. O persoana care isi schimba coafurile des se presupune ca este nehotarata in dragoste si este in cautarea partenerului perfect.

Oricum nu este neobisnuit sa va ganditi ca a venit timpul sa va schimbati culoarea parului chiar daca nu sunt schimbari majore in viata personala. O coafura noua va poate inspira mai multa incredere si va marca un nou inceput care va va face sa va simtiti mai frumoasa. O schimbare majora de look presupune mult curaj deoarece noua coafura ar putea sa nu fie apreciata de toata lumea. Important este sa nu faceti aceste schimbari atunci cand sunteti suparata sau nervoasa pentru ca s-ar putea sa regretati.

Daca v-ati hotarat sa faceti o astfel de schimbare majora ar trebui sa tineti cont de urmatoarele aspecte:
– verificati daca noua coafura vi se potriveste – saloanele moderne sau chiar unele website-uri ofera posibilitarea de a incerca diferite coafuri pe o fotografie recenta de-a dumneavostra. O alta optiune este sa mergeti la un magazin de peruci si sa testati cateva modele cu diverse coafuri si culori. Perucile nu va vor oferi totusi o imagine completa a lucrurilor deoarece parul natural se aseaza in mod diferit. Nu in ultimul rand consultati-va cu o persoana in care aveti incredere.

Noua coafura va va schimba aspectul astfel ca va trbui sa luati in considerare: caracteristicile si forma fetei, figura, culoarea pielii si a sprancenelor, varsta, machiajul, stilul personal, etc. Nu va trebui sa neglijati niciunul dintre aceste aspecte daca vreti ca rezultatul final sa fie unul pozitiv.

Exista riscul totusi ca noua coafura sa nu fie exact cum va asteptati. Acest lucru se intampla adesea cand v-ati hotarat la coafura unui model dintr-o revista fara sa luati in considerare aspectele enumerate mai sus. Pentru a evita aceste riscuri consultati-va cu o persoana care lucreaza la un salon profesionist care va sti sa va indrume in alegerea coafurii care vi se potriveste.

Veti avea nevoie de ceva timp sa va obisnuiti cu noua coafura – chiar daca rezultatul este unul foarte bun veti avea nevoie de o perioada de acomodare atat dumneavostra cat si cei cu care interactionati. Daca exista opinii diferite nu va faceti griji deoarece este normal, unele persoane avand nevoie de o perioada mai lunga de adaptare. Important este sa fiti fericita cu aceasta schimbare si sa fiti increzatoare ca toate persoanele vor aprecia noua coafura.

Nu va grabiti – daca sunteti sub influenta unor emotii puternice mai bine asteptati pana va linistiti inainte sa faceti o schimbare majora cum ar fi o coafura scurta sau vopsirea parului din brunet in blond. In caz contrar veti fi dezamagita iar repararea greselii ar putea necesita mult timp si bani.

4 coafuri preferate de barbati
Sfaturi pentru un par frumos toamna

0 Replies to “Culoarea parului – oglinda starii noastre sufletesti”