A turnat putin zahar in sampon. Cand vei vedea motivul, vei face si tu asta!

Tratament cu zahar pentru par


Sampoanele din comert tind sa usuce scalpul si sa creeze tot felul de probleme parului. De aceea, trebuie sa acordati mai multa atentie scalpului care are nevoie de hidratare si exfoliere, la fel ca si pielea de pe fata. Folosind produse naturale, mai putin sampon si mai mult balsam de par, scalpul dumneavoastra va fi mai hidratat chiar si in lunile de iarna. Atunci cand se exfoliaza, se indeparteaza murdaria si uleiurile de pe pielea scalpului, deblocand porii care contribuie la stimularea cresterii parului.

Uitati de produsele scumpe, un ingredient care se gaseste in orice bucatarie este gata sa va ajute sa va curatati scalpul si sa indepartati celulele moarte. Este vorba de zahar, care adaugat la samponul pe care il folositi in mod obisnuit va poate ajuta sa obtineti un par curat si un scalp perfect exfoliat. Adaugand o lingurita de zahar in sampon veti obtine diverse beneficii pentru parul si calpul dumneavoastra precum:

– indepartarea celulelor moarte

– trateaza acnea si alte infectii care pot afecta pielea capului

– ajuta la prevenirea caderii parului

– deblocheaza porii si elimina acumularile de sebum in exces

– indeparteaza iritatiile si mancarimile scalpului cauzate de diferiti factori interni sau externi

– stimuleaza cresterea parului printr-o mai buna circulatie a sangelui la nivelul scalpului.

Pe langa sampon, zaharul poate di adaugat si in balsam pentru stimularea cresterii parului. De asemenea, dizolvarea zaharului in apa si aplicarea pe par va poate ajuta daca aveti un par care se ingrasa extrem de repoede.

Cum sa-ti intaresti parul intr-o luna cu o singura planta - super REMEDIU
Uita de caderea parului folosind acest amestec natural din doar 2 ingrediente!

0 Replies to “A turnat putin zahar in sampon. Cand vei vedea motivul, vei face si tu asta!”