Remediu de casa chiar miraculos! Ajuta parul alb sa revina la culoarea naturala!

Remediu par incaruntit


In timp ce unele persoane vad incaruntirea ca un semn de intelepciune si maturitate, altele, in special femeile, o vad ca pe un aspect negativ. Fiecare fir de par este de fapt alb, fiind colorat de un pigment numit melanina. Pe masura ce parul creste, melanocitele – celulele care produc melanina – transfera melanina catre fiecare folicul de par individual, colorandu-l. Pe masura ce imbatranim, activitatea melanocitara incetineste si in cele din urma se opreste, ducand la stoparea pigmentarii firelor de par.

Genele, hormonii si poluantii din mediu inconjurator pot totusi sa grabeasca procesul de incaruntire a parului, acesta crescand cu 10-20% cu fiecare decada peste varsta de 30 de ani. Desi exista multe vopsele pe piata special create pentru a acoperi firele de par alb, acestea contin de obicei multe substante chimice care pot dauna sanatatii. Din fericire, natura ne ofera remedii atat externe cat si interne care pot incetini, stopa si uneori chiar face ca procesul de incaruntire a parului sa fie reversibil.

Remediu pe care vi-l propunem in continuare este unul intern si contine: 500 de grame de miere de albine, 100 mililitri de ulei de seminte de in, 2 lamai si 4-5 catei de usturoi. Pentru preparare trebuie sa radeti coaja de la o lamaie si sa curatati cateii de usturoi, tocandu-le marunt cu ajutorul unui blender. Adaugati uleiul de in si mierea de albine si amestecati pana cand preparatul se omogenizeaza. Puneti amestecul intr-un recipient cu capac si pastrati-l la frigider. Luati cate o lingura din acest preparat cu o jumatate de ora inainte de fiecare masa. Urmati acest tratament cel putin o luna de zile si rezultatele vor fi surprinzatoare. Nu veti mai avea fire albe noi, iar parul incaruntit isi va schimba culoare, datorita ingredientelor care stimuleaza producerea de melanina.

A aplicat pe par fiertura de cartofi si a scapat de una dintre principalele probleme cu care se confrunta orice femeie
Cum sa-ti intaresti parul intr-o luna cu o singura planta - super REMEDIU

0 Replies to “Remediu de casa chiar miraculos! Ajuta parul alb sa revina la culoarea naturala!”