Un remediu natural eficient pentru inversarea procesului de albire a parului

Tratament par grizonat


Incaruntirea este un semn biologic al inaintarii in varsta. Acest proces este inevitabil si apare mai devreme sau mai tarziu in viata oricarei persoane. Cu toate acestea, la unele persoane tinere incaruntirea poate avea si alte cauze decat varsta. Foarte multi tineri incaruntesc prematur din cauza mai multor factori. Poate fi vorba de predispozitie genetica pentru albire, de variatii hormonale, de stres fizic sau psihic si chiar de fumat. Aceste persoane tinere care incep sa incarunteasca ar face orice sa-si recapete culoarea naturala a parului. Chiar daca tratamentele cu substante chimice promit reversarea procesului de incaruntire, cele mai eficiente remedii raman cele cu produse naturale.

Unul dintre aceste remedii naturale este uleiul de cocos organic. Aceste este bogat in carbohidrati, vitamine si minerale care sunt benefice pentru sanatate. Aplicarea acestui ulei pe par hidrateaza firele de par si previne incaruntirea prematura.

Tratamentul pe care vi-l propunem in continuare presupune inlocuirea samponului pe care il folositi de obicei cu ulei de cocos. Inainte sa il folositi, lasati uleiul de cocos la soare pentru a se incalzi usor. Aplicati pe parul umed si lasati sa actioneze timp de cel putin 10 minute. Clatiti bine cu apa calda si tamponati parul cu un prosop de bumbac. Folositi acest tratament zilnic timp de o luna si veti veadea nu doar ca firele de par albe capata culoare dar si ca parul dumneavoastra va fi mai matasos si mai stralucitor. Daca aveti parul gras, puteti folosi acest tratament in loc de balsam, dupa ce va spalati pe par cu sampon.

Combina aceste 3 ingrediente si aplica-le pe par! Rezultatele sunt uimitoare!
A turnat putina sare in sampon…. Dupa ce vei vedea de ce, vei face si tu la fel!

0 Replies to “Un remediu natural eficient pentru inversarea procesului de albire a parului”