27 de idei de coafuri impletite perfecte pentru prima zi de scoala

Modele impletituri pentru prima zi de scoala


Coafuri NOU NOUTE speciale pentru Back To School – pe care ar trebui sa le incercati in aceasta toamna

Odata cu inceperea scolii, majoritatea adolescentelor doresc sa-si imbunatateasca look-ul pentru a arata cat mai bine la liceu sau univesitate. Schimbarea coafurii este cel mai simplu mod de a avea un look diferit si interesant dar asta nu inseamna neaparat ca va trebui sa petreceti foarte mult timp la coafor sau in fata oglinzii. In continuare va vom prezenta o colectie de fotografii cu coafuri si impletituri, unele pe care le puteti face in 5 minute si altele la care va trebui sa munciti ceva mai mult.

Chiar daca dimineata timpul este foarte pretios, pentru unele dintre aceste coafuri va trebui sa alocati chiar si 30 de minute, dar rezultatul va fi icu adevarat superb. Pentru a nu va aglomera, ati putea sa mergeti la culcare mai devreme, iar dimineata veti avea timp atat pentru micul dejun cat si pentru coafura. Acest efort va fi cu siguranta rasplatit, cand veti atrage toate privirile in prima zi de scoala.  Coafurile pe care le vedeti in continuare sunt cele mai folosite de vedete si bloggerii de fashion in acest an, deci nu aveti cum sa dati gres. Daca veti avea nevoie de ajutor, puteti sa rugati o prietena sa va ajute, astfel ca veti avea amandoua coafuri superbe.

  1. Coafuri usoare si practice – Coada de cal impletita

Parul prins in coada este o coafura eleganta mai ales pentru o zi de scoala. Acesta este usor de prins si nu va va deranja in tipul orelor sau in pauze.

Par prins in coada

Par prins in coada pentru scoala

Par prins in coada pe spate

  1. Coc impletit

Cocul se poate face foarte usor asigurand in acelasi timp un look dragur si atragator. Folositi diferite impletituri pentru a face coafura mai interesanta.

Coc cu impetitura

Par prins in coc

Coc lateral

  1. Fundita din par

Buclele simple nu mai reprezinta de mult o coafura la moda astfel ca le veti putea imbunatati prin crearea unei fundite din par. Veti avea astfel o coafura unica care va atrage toate privirile.

Coafura cu fundita din par

Fundita din par

Fundita din par carliontat

  1. Impletituri de jos in sus

Impletiturile sunt usor de facut astfel ca puteti sa experimentati ceva diferit in fiecare dimineata. O idee deosebita ar fi crearea unei coafuri cu doua cozi impletite de jos in sus , terminate cu doua cocuri.

Coafura cu doua cocuri

Coafura cu cocuri si impletituri

Coafura cu impletituri

  1. Doua cozi impletite de sus

O singura coada poate fi o coafura plictisitoare de aceea puteti incerca impletirea parului in doua cozi egale. Veti avea astfel un look vesel de scolarita.

Coafura cu doua cozi egale

Coafura cu doua cozi

Par prins in doua cozi

  1. Coafura pe jumatate impletita: Jumatate sus – jumatate jos

Pentru aceasta coafura o parte din par este prins intr-o coada sau impletitura iar cealalta cade liber pe umeri. Incercati o impletitura in forma de inima daca doriti o coafura unica si deosebita.

Coafura in forma de inima

Coafura jumatate sus jumatate jos

Coada coafura jumatate jos jumatate sus

  1. Coada de cal impletita

Aceasta coafura este la moda in acest sezon si se potriveste persoanelor care au un par mai lung.

Par prins in coada de cal

Coafura coada de cal

Coafura coada de cal cu impletituri

  1. Impletitura coada de peste in lateral

Ce poate fi mai elegant decat sa va prindeti parul intr-o coada de peste pe una din parti. Impletirea parului va dura putin mai mult dar rezultatul va fi incantator.

Coafura coada intr-o parte

Coafura coada de peste

Par prins in coada intr-o parte

  1. Impletitura Updo

Acest stil de coafura este in acelasi timp eleganta si originala. Cele mai simple coafuri updo pot lua mai putin timp iar pentru cele cu mai multe impletituri s-ar putea sa aveti nevoie de ajutor.

Coafura updo

Coafura updo simpla

Coafura updo complexa

Sursa foto

24 de nuante uimitoare pentru parul brunet pentru un look FABULOS
21 de modele par ombre gri - argintiu pentru un look elegant si incantator in tonuri reci

0 Replies to “27 de idei de coafuri impletite perfecte pentru prima zi de scoala”